Contact

Voor_het_paleis_van_Foumban-African-Art

In 1990 openden wij de galerie met Afrikaanse kunst in Rotterdam-Delfshaven. Daar was een bewuste keuze voor een multiculturele leefomgeving aan vooraf gegaan. Twee maal per jaar wordt er een geheel vernieuwde tentoonstelling geopend in onze galerie aan de Watergeusstraat. Daarnaast zijn er een aantal tentoonstellingen in musea gerealiseerd. Ook op andere plaatsen, zoals in moderne kunst galerieen en tentoonstellingsruimten zijn er talrijke exposities ingericht waarbij het commerciële aspect op het tweede plan komt. Op de voorgrond staat het promoten van Afrikaanse kunst en cultuur.

Verder nemen wij deel aan beurzen voor moderne, eigentijdse en niet-westerse kunst zoals ArtRotterdam, de Lineart, Eurantica Brussel, de KunstRAI, de eigentijdse kunst- en antiekbeurs pAn Amsterdam, ArtAntique en het Parcours des Mondes in Parija.

Adres

Watergeusstraat 115b

3025 HN Rotterdam Nederland

(+31) 10 4256427

mail@africanart.nl

Klik hier & stuur ons een e-mail!

Openingstijden

Op afspraak

De galerie staat op vijf minuten lopen van metrostation Delfshaven; wij zijn ook goed bereikbaar via tramlijn 4 (halte Delfshaven) en tramlijn 8 (halte Spanjaardstraat).